Old & New

image

Le bâtiment du groupe de physique appliquée devant la tours de la télévision récemment rénovée. Le premier date du milieu des années 1880 et le second a vu sa rénovation terminée récemment.

Ci-dessus le pont Hans-Wildorf terminé en 2012 qui enjambe l’Arve et remplace une vieille passerelle militaire qui reliait l’arsenal vers la caserne. Les deux photos sont prises depuis le même endroit avec un HTC Desire S.

Advertisements

, , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: